infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ERFA
KERTVELLESY-nevjegy-FINAL-PRINT-1

„IKT fejlesztés a Kertvéllesy Ingatlan Kft-nél”

 

A projekt alapadatai:

  • Projekt azonosító: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00141
  • Igényelt támogatás: 7 880 680 Ft
  • Támogatás mértéke: 40%
  • Visszatérítendő kölcsön: 9 850 850 Ft
  • A projekt költségvetése: 19 701 700 Ft
  • Projekt fizikai befejezése: 2020.04.15 pdf gratis downloaden windows 7.

 

A projekt bemutatása:

Vállalkozásunk, a Kertvéllesy Ingatlan Kft. 2005-ben jött létre Pécsett, tevékenységünk az elmúlt években energiatudatos passzívházak tervezésére és kivitelezésére szakosodott listen file to download crossword puzzle. Tervezési feladataink között egyaránt találhatóak egyszerűbb és luxus színvonalú lakóépületek, társasházak. Tervezünk középületeket és ipari épületeket egyaránt, számos műemléki- és régi ipari épület részleges vagy teljes felújításával is foglalkozunk youtube videos unter linuxen. Mindemellett az épületek komplex akadálymentesítésének tervezésében is komoly referenciákkal rendelkezünk. Rendszeresen megjelenünk külföldi szakkiállításokon, hogy kapcsolatokat építsünk lehetséges partnereinkkel musik von youtube herunterladen gratis. Célunk szakmailag és emberileg is egy magas színvonalú, értéket teremtő iroda működtetése.

Cégünk folyamatos növekedése mellett az informatikai rendszer megújítása eddig elmaradt john sinclair kostenlos downloaden. Nem rendelkeztünk vállalatirányítási rendszerrel, elsősorban Excel és Word dokumentumok használatával dokumentáltunk és készítettünk lekérdezéseket links automatisch downloaden. Ennek a problémának a megoldására kívántunk beszerezni a projekt keretében egy olyan rendszert, amellyel a munkafolyamatok átláthatók, optimálisan szervezhetők, folyamatos az információáramlás, valamint az adatbiztonság is megoldottá vált tanzmusik zum downloaden.

A projekt keretein belül beszerzésre került 1 db iPad Pro 9.7″ gyári billentyűzettel és Apple gyári ceruzával, 1 db Synology DS115j NAS meghajtó, 1 db Tervező PC konfiguráció FULL, 2db Tervező PC konfiguráció MIDI és 1 db DELL PowerEdge mini T30 szerver herunterladen. Ezeken felül helyben telepített (on-premise vagy in-house) rendszerek, melyek bevezetéséhez elméleti és gyakorlati oktatás, betanítás is kapcsolódik: vállalati CRM, értékesítési, beszerzési, logisztikai, pénzügyi területen whatsapp illegal herunterladen. Felhő (cloud) alapú rendszereink: kontrolling és döntéstámogatás, táv- és csoportmunka támogatás, vállalati portál, workflow, elektronikus iratkezelés, tudás- és szolgáltatásmenedzsment herunterladen.

A bevezetésre került vállalatirányítási rendszernek köszönhetően a tervezői munkafolyamat felgyorsult, az alvállalkozókkal való együttműködés gördülékenyebb, jelentős mennyiségű idő szabadul fel. A dokumentációk kezelése áttekinthetőbb, az információ áramlás felgyorsult, a jogszabályok követhetősége naprakészebb. Összességében elmondható, hogy a fejlesztésnek köszönhetően optimalizáltuk működésünket, piaci státuszunk tovább erősödik, a működésünk átláthatóbb, stabilabb.

 

A projekt megvalósulásának helyszíne:

7622 Pécs, Siklósi út 2. (19321/7. hrsz.)

 

A projekt a következő közreműködő szervezet támogatásával valósult meg:

Pénzügyminisztérium – Gazdaságfejlesztési Programok

Cím: 1139 Budapest, Váci út 83.

E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu
Telefon: +36 1 896-6666
Honlap: http://gazdasagfejlesztes.gov.hu